25 FİLM imzasıyla FOX TV'nin sevilen dizisi Uzak Şehrin Masalı oyuncularından Elif ve Melik'in annesi, Affan'ın karısı ve Sonay'ın kız kardeşi Umay karakterini canlandıran Aslıhan Güner kaç yaşında, boyu kaç, Aslıhan Güner kimdir soruları sık sık araştırılıyor. Peki, Uzak Şehrin masalı Umay kimdir? Aslıhan Güner kimdir, kaç yaşında, boyu kaç? Yetenekli oyuncu hakkında detaylı bilgilere yazımızın içeriğinden erişebilirsiniz...

Uzak Şehrin masalı Umay kimdir? Aslıhan Güner kimdir, kaç yaşında, boyu kaç?

Aslıhan Güner, 17 Aralık 1987 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

Barış Manço Kültür Merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan Aslıhan Güner, kameralar karşısına ilk kez 2002 yılında yayınlanan Sırlar Dünyası adlı dizi ile geçmiştir.

2013 yılında kendisi gibi oyuncu olan Mert Kılıç ile dünya evine giren Aslıhan Güner, Gül Oya, Kuzey Rüzgarı, Asi, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Her Şey Yolunda Merkez, Kızıl Elma, Kehribar, Diriliş Ertuğrul, The İmam, Sümela'nın Şifresi, Moskova'nın Şifresi: Temel, Ver Kaç ve Akıllara Seza gibi yapımlarda rol almıştır.

Aslıhan Güner, en son Show TV ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı: İlk Aşk dizisinde Yıldız karakteriyle rol almıştır.

Güner şimdilerde FOX TV'de yayın hayatına başlayan Uzak Şehrin masalı dizisinde Umay karakteriyle rol almaktadır.

-Uzak Şehrin Masalı son bölüm izle! Fox TV ile Uzak Şehrin Masalı 1., 2. 3. bölüm full izle!

Editör: TE Bilisim