Ajax Beşiktaş Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta? Sorusu sıkça araştırılmaya başlandı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz Beşiktaş, C grubundaki ikinci maçında Hollanda ekibi Ajax ile karşı karşıya gelecek. İlk maçında Borussia Dortmund’a karşı iyi bir mücadele ortaya koysa da karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılan temsilcimiz, sakatlıklarla boğuşuyor. Sakatlıkları bulunan Domagoj Vida, Welinton, Atiba Hutchinson, Georges-Kevin N'Koudou, Rachid Ghezzal, Mehmet Topal, Miralem Pjanic ve Cyle Larin ile yeni tip corona virüsü test sonucu pozitif çıkan Francisco Montero Ajax karşısında forma giyemeyecek. Kritik karşılaşma öncesi futbolseverler, Ajax Beşiktaş Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta? Sorusunun yanıtını araştırıyor.

AJAX BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Beşiktaş, Borussia Dortmund karşılaşmasıyla Şampiyonlar Ligi'nde 46. mücadelesini yapacak.

Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonunda 8. kez mücadele edecek siyah-beyazlı takım, yaptığı 45 karşılaşmada rakiplerine 13 kez üstünlük kurdu. 9 maçta berabere kalan Beşiktaş, 23 karşılaşmada ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Şampiyonlar Ligi'nde rakip filelere 44 gol bırakan siyah-beyazlı takım, kalesinde ise 85 gol gördü.

Yarın akşam Amsterdan Johan Cruyff Arena'da oynanacak karşılaşma TSİ 19.45'te başlayacak ve Exxen'den canlı olarak yayınlanacak. Maç, Fransız hakem Benoit Bastien tarafından yönetilecek.

Editör: TE Bilisim