Başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah'ın ayrılmasıyla diziye dahil olan Melisa Şenolsun ile ekranların reyting rekorları kıran başarılı yapımı Masumlar Apartmanı bu akşam TRT 1 canlı yayında 40. bölümüyle ekrana geliyor. Diziyi internetten canlı izlemek isteyenler ise yoğun arama trafiği oluşturuyor. Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanına Han'ın hasta babasının başında "Ömer'e selam söyle" sözleri damga vurdu. Masumlar Apartmanı Hikmet öldü mü yoksa diziye devam edecek mi? Tedavi için yurt dışına giden Naci'nin ne zaman döneceği de merakla bekleniyor. Tüm sürpriz gelişmelere tanık olmak için Masumlar Apartmanı canlı izle TRT 1 40. bölüm! Masumlar Apartmanı HD izle! Bilgiler yazımızda.

Masumlar Apartmanı canlı izle TRT 1 40. bölüm! Masumlar Apartmanı HD izle!

Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun, danışanlarının gerçek hikayelerinden esinlenerek yazdığı Madalyonun İçi kitabındaki "Çöp Apartman" bölümünden esinlenilerek ekranlara uyarlanan Masumlar Apartmanı dizis çok sevildi.

1. sezonu reyting rekorlarıyla tamamlayan dizide Farah Zeynep Abdullah'ın ayrılığı büyük iz bırakırken, Melisa Şenolsun kadroya dahil oldu.

Bu akşam yani 28 Eylül 2021 Salı akşamı 40. bölümüyle ekrana gelen dizide Derenoğlu ailesinin "baba"sı Hikmet Derenoğlu, gkalp krizi nedeniyle hastanede tedavi altında bulunuyor. Hikmet Bey'in akıbeti merak ediliyor.

Masumlar Apartmanı canlı izle TRT 1 40. bölüm, Masumlar Apartmanı HD izlemek için BUARAYA tıklayabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim