CHP'li belediyelerin heykel merakı yüzünden dünyada heykel sıralamasında zirveye oynuyor. Belediye anlayışını heykelcilikten ibaret gören CHP, Antalya'da gerçekleşecek olan Altın Portakal Film Festivali için şehrin birçok yerine Venüs heykelleri dikti.

Belediyeciliği her yere heykel dikmekten ibaret sanan CHP'de 'çekirdek çitleyen eşek', ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından dikilen ' Türk katili papaz Makarios' heykelleri kamuoyunda büyük tepki toplayan heykeller arasında yer aldı.

58 ADET HEYKEL DİKİLDİ

Tüm masraflarının Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın yani Başkan Muhittin Böcek'in üstlendiği organizasyon için bu yıl 58. yılına özel 58 adet heykel, kentin ana arterleri, havalimanı ve otogar kısımlarına yerleştirildi.

GEÇEN YIL HEYKELLERE 17 MİLYON TL HARCANDI

Hükümetin yaptığı Mega projeleri eleştiren ve her fırsatta engel olmaya çalışan CHP'li belediyeler kaynaklarını milletin hizmetine değil, heykel sevdasına harcıyor. Geçen sene CHP'li belediyeler tarafından heykellere 17 milyon liradan fazla harcama yapıldı. Organizasyon için Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 58 heykele ne kadar para harcadığı bilinmiyor...

KAYNAK: DİRİLİŞ POSTASI

Editör: TE Bilisim