Kandilli ve AFAD’ın verilerine göre Denizli’nin Honaz ilçesi merkezli depremler kayıtlara geçti. Vatandaşların hissettiği ve korku salan deprem Google ve diğer arama motorlarında trend konu oldu. Kullanıcılar arama motorlarında son depremleri öğrenmek için konuyu derinlemesine araştırıyor. Bu kapsamda Denizli’de deprem Honaz deprem konusu gündem oldu. İşte, Honaz deprem, Denizli Honaz deprem, Denizli’de deprem mi oldu? Denizli deprem Kandilli, Denizli deprem haritası! Denizli son dakika deprem haberleri… detaylar haberimizde…

HONAZ DEPREM, DENİZLİ HONAZ DEPREM, DENİZLİ’DE DEPREM Mİ OLDU? DENİZLİ DEPREM KANDİLLİ, DENİZLİ DEPREM HARİTASI! DENİZLİ SON DAKİKA DEPREM HABERLERİ…

Denizli Honaz’da deprem oldu. Denizli’nin Honaz ilçesi merkezli iki adet deprem ölçüldü. Kandilli Rasathanesi’nin verilerine göre Honaz merkezli ilk deprem saat 16:52 sularında yerin 9,8 kilometre altında gerçekleşti. Vatandaşları tedirgin eden sarsıntının büyüklüğü ise 3,1 olarak kayıtlara geçti.

Saatler 16:53’ü gösterdiğinde ise yerin 7,4 kilometre derinliğinde 3,6 büyüklüğünde bir deprem daha ölçüldü. Söz konusu sarsıntılar vatandaşları tedirgin ederken depremlerin ilksel olduğu ve artçı sarsıntı olarak ölçüldüğü bildirildi.

Öte yandan Akdeniz açıklarında bulunan Girit Adası’nda da yüzeye 4,5 kilometre derinlikte 4 büyüklüğünde bir deprem ölçüldü.

Akdeniz’deki sarsıntının ardından Honaz’da 1,8 büyüklüğünde bir sarsıntı daha oldu.

Editör: TE Bilisim