Perşembe akşamları Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız'ın gerçek hikayesi, kitapta nasıl geçtiği merakla araştırılıyor. Bilindiği üzere dizi, Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız adlı romanından uyarlanmıştı. Başladığı günden bu yana ilgiyle takip edilen dizide Feride'nin Nalan'a karşı aşırı baskıcı tutumu gündem oldu. Feride'nin bu baskıcı tavrının temelinde ne yatıyor? Nalan'ın gerçek annesi kim, Sema mı yoksa Feride mi? Anne Feride'Nin yıllar önce yaşadığı bir travma Nalan'ın hayatının zehir olmasına sebep olurken izleyicilerin merak ettiği Feride Nalan'ın gerçek annesi mi? Nalan'ın gerçek annesi Sema mı, kim? sorularının yanıtı ise haber detayında olacak.

Feride Nalan'ın gerçek annesi mi? Nalan'ın gerçek annesi Sema mı, kim?

Camdaki Kız adlı kitapta yer alan bilgilere göre; Feride Nalan'ın gerçek annesi değildir. Sema karakteri aslında Nalan'ın gerçek annesidir.

Nalan, ergenliğe adım attığı günden itibaren annesi Feride tarafından sürekli olarak kontrol edilmiş, ancak kısıtlı, baskı altındaki hayatına rağmen kendisini geliştirmiş bir kızdır.

Anne Feride'nin geçmişte Sema ile ilgili yaşadığı ve sır gibi sakladığı bir travması vardır. Bu travmanın acısını ise en çok Nalan çekmiştir.

Camdaki Kız adlı kitaptan uyarlanan hikayeye göre Nalan’ın annesi Sema, öz dayısı tarafından tecavüze uğramış ve Nalan'ı dünyaya getirmiştir. Gerçek anne Sema, Nalan’ı dünyaya getirirken vefat etmiştir. Kızı Sema'nın ölümünün ardından bir daha eskisi gibi olmayan Feride, bir daha aynı şeyi yaşama korkusuyla Nalan'ın hayatını aşırı baskılarla kabusa çevirmiştir.

Camdaki Kız dizisinde Nalan'ın gerçek annesi Sema karakterini ise Dilara Aras canlandırmaktadır.

Editör: TE Bilisim