Dünkü reytingler listesinde zirve kimin olacak? Bir Zamanlar Çukurova, MasterChef Türkiye, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı ve Camdaki Kız. Reytingleri altsüt eden yapımlarda bu haftanın galibi kim olacak merak ediliyor. Perşembe reyting oranları, dizi reytingleri listesinde güçlü yapımların kıran kırana mücadelesinde bu hafta ipi kim göğüsleyecek sorusu yanıt bekliyor. Televizyon kanallarında dün en çok hangi dizi, film ve programlar izlendi öğrenmek için işte 7 Ekim Perşembe reyting sonuçları; Barbaroslar, MasterChef, Bir Zamanlar Çukurova, Camdaki Kız reyting sonuçları nasıl? Yanıtı haber detayında olacak.

7 Ekim Perşembe reyting sonuçları (2021); Barbaroslar, MasterChef, Bir Zamanlar Çukurova, Camdaki Kız reyting sonuçları nasıl?

Perşembe dizi reytinglerinde bu hafta 7 Ekim Perşembe reyting sonuçları belli oldu. Dün en çok izlenen yapımlarda 1. sırada Camdaki Kız, 2. sırada Bir Zamanlar Çukurova ve 3. sırada ise Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yer aldı. Müge Anlı ile Tatlı Sert 4. olurken, Camdaki Kız özet bölümü ise 5. sırada yer aldı.

Geçtiğimiz Hafta 30 Eylül Perşembe (2021) reyting sonuçlarında Camdaki Kız birinci sırada yer alırken, Bir Zamanlar Çukurova ikinci, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı ise üçüncü sırada yer almıştı. Bir Zamanlar Çukurova özet bölümü dördüncü, Esra Erol'da programı ise beşinci olmuştu. 

Editör: TE Bilisim