Müge Anlı Mustafa Kut kimdir? Mustafa Kut'u kim neden öldürdü? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Balıkesir'in Havran ilçesinde, 2018'de işlenen bir cinayetin ardından yaşananlar tüyler ürpertti. Balıkesir'de işlenen cinayetin üzerinden geçen 3 yıl ardından ortaya çıkan mektuplar ardından gözler aynı köyde yaşayan Ramazan Şahin'e çevrildi. Peki, Müge Anlı Mustafa Kut kimdir? Mustafa Kut'u kim neden öldürdü? İşte tüm detaylar…

MÜGE ANLI MUSTAFA KUT KİMDİR?

50 yaşındaki Mustafa Kut'un sırtından vurularak öldürülmesine yönelik sır perdesi hala aralanamışken talihsiz adamın öldürülmesinin ardından ortaya çıkanlar herkesi şoke etti. Mustafa Kut'un eşi Dürdane Kut'a saplantılı derecede aşık olan Ramazan Şahin'in yazdığı mektuptaki ifadeler ise şaşkınlıkla karşılandı.

Şahin'in yazdığı mektuplarda, "Koca Dürdane'm, koca ineğim, canım, civelek Dürdane'm, sana çılgınlar gibi aşığım" gibi ifadeler olması dikkat çekti. Evli olduğu öğrenilen Ramazan Şahin ise Müge Anlı ile Tatlı Sert yayınında bir başka iddiayı ortaya attı. Şahin, "Dürdane'nin Ersin diye biriyle ilişkisi var. Ben gözlerimle gördüm yakaladım. Ersin'in karısı Vildan da bunları bastı" diye konuştu.

İddialar karşısında şoke olan Dürdane Kut ise söylenenleri asla kabul etmediğini ifade etti. Kut, "Kocam varken ya da yokken hiçbir erkeğe yüz vermedim" dedi. Pazarda ürün sattığını dile getiren Kut, Ramazan Şahin'in kendisiyle konuşmak için oraya geldiğini öne sürdü. Kut, Şahin'e yüz vermediği için bu iftirayla karşı karşıya geldiğini anlattı.

MUSTAFA KUT'U KİM NEDEN ÖLDÜRDÜ?

Müge Anlı'ya günlerce 'ikilinin gece yarısı buluştuklarını gözüyle gördüğünü' söyleyen Ramazan Şahin, hedefindeki Ersin Çetinkaya'nın karşısında bu iddiasının kaynağını bu kez köylülerden duyduklarına dayandırdı. Müge Anlı'nın ısrarlı soruları üzerine Dürdane Kut ile gördüğü kişinin iri yarı biri olduğunu söyleyen Ramazan Şahin'in, karşılık alamadığı için Dürdane Kut ve komşusu Ersin Çetinkaya'ya iftira attığı ortaya çıktı.

Dürdane Kut'un eşinin katillerini ararken iftiraların ortasında kalmasına kayıtsız kalamayan Müge Anlı, "Sen buraya geldiğinde Dürdane'yi Ersin ile gördüm dedin. Üstelik gözümle gördün dedin. Ben o mektupta bununla ilgili kısımları okuyamadım, utandığım için… İnsanlara, özellikle kadınlara iftira atmak çok kolay… Ama unutmayan bizim bir toplum aklımız, hafızamız ve vicdanımız var. İşte o toplum sizi tanımasa da sizin gibi düşünüp üzülmeyi bilir. Sizin bu kadına yaptıklarınız bir değil, iki değil, üç değil… Kadınlar hakkında böyle konuşanlarla insanlar arkadaşlığını kesmeli, bakkal bile ekmek vermemeli" diyerek tepki gösterdi.

Editör: TE Bilisim