Jandarma uzman erbaş alımı bitti mi? 5 bin sözleşmeli Jandarma alımı son gün ne zaman? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Jandarma uzman erbaş alımı başvuruları devam ediyor. Toplamda 5 bin sözleşmeli uzman erbaş alımı için başvurular kurumun resmi internet adresi üzerinden yapılacak. 1 Ekim tarihinde başlayan Jandarma Genel Komutanlığı personel alımı başvuruları kurum tarafından belirtilen tarihte sona erecek. Peki; Jandarma uzman erbaş alımı bitti mi? 5 bin sözleşmeli Jandarma alımı son gün ne zaman? İşte tüm detaylar…

JANDARMA UZMAN ERBAŞ ALIMI BİTTİ Mİ?

Jandarma uzman erbaş alımı başvuruları 1 Ekim'de başladı. Jandarma Genel Komutanlığı personel alımı başvuru işlemleri 10 Ekim'e kadar devam edecek. Sınav tarihleri vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresinde ''Personel/öğrenci alım başvuruları ve sonuçları'' kısmından yayımlanacak.

JANDARMA UZMAN ERBAŞ ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Sözleşmeli jandarma uzman erbaş alımı başvuruları, https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresinde ''Personel/öğrenci alım başvuruları ve sonuçları'' kısmından 01-10 Ekim 2021 (saat 23.59'a kadar) tarihleri arasında başvuru formunun doldurulması suretiyle yapılacaktır.

Başvuru yapan adaylardan Tablo-7'deki lisans, ön lisans, lise (ortaöğretim) ve ilköğretim (ortaokul) programlarına, Tablo-8'deki branşlara ve seçme sınavlarına çağrılma önceliklerine göre kontenjan miktarının 10 (on) katına kadar aday sınava çağrılacaktır.

Editör: TE Bilisim