Kaya Temel / Özel Haber - Son olarak U19 Milli Takımımız, şampiyona hazırlıkları öncesi Üsküp’te özel maçta karşılaştığı Kuzey Makedonya ile 1-1 berabere kaldı. U19 Milli Takımımız, bugün Kuzey Makedonya ile bir müsabakaya daha çıkacak. Bu sene ilk defa U19 Milli Takım forması giyen santrfor Eren Aydın, başarılı grafiğiyle şampiyona öncesi dikkatleri üzerine çekiyor. U19 Milli Takım formasıyla 4 maça çıkan golcü futbolcu, 1 gol kaydetti.

U19’UN GOL KRALI U19

Süper Lig’inde geçtiğimiz sezon 20 golle gol kralı olan Eren Aydın, PlayOff maçları dahil 20 maçta 23 gol, 5 asistle skora katkı sağladı ve sezonun en dikkat çeken oyuncuları arasında yer aldı. Eren’in bu başarısı u19 Milli Takımı’nın kapılarını açtı. 1.81 boyundaki genç futbolcu Avrupa Şampiyonası’nda da isminden söz ettirmeyi hedefliyor.

Terim şans verecekti
Galatasaray, Tuzlaspor ile gerçekleştiği hazırlık maçında U19 Milli Takım Kampı’nda olan Eren Aydın bu karşılaşmada forma giyemedi. Başarılı teknik adam, Eren’in olması halinde forvet hattında Tuzlaspor’a karşı forma şansı verecekti.
Editör: TE Bilisim