Esenler Belediyesi, “2021-2022 Süleyman Çelebi Kültür Sanat Sezonu” açılışı kapsamında Lübnan asıllı ünlü Müslüman şarkıcı Maher Zain’i sevenleriyle buluşturdu. Esenler Dörtyol Meydanı’nda verdiği konserde Zain, “Ya Nabi Salam Alayka", “Assubhu Badaa", "Raditu" ve "For The Rest Of My Life" gibi şarkılarını İngilizce, Arapça ve Türkçe olarak seslendirdi. Dörtyol Meydanı’nı dolduran vatandaşlar, büyük bir coşkuyla Zain’in şarkılarına eşlik ederek hatıra fotoğrafları ve videolar çektirdi. Konsere gelen Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, vatandaşları selamlayarak Zain’e Esenler Sanat Evi (ESEV) öğrencileri tarafından yapılan bir tablo ve çiçek takdim etti.

TÜRKİYE BENİM İKİNCİ EVİM

Lübnan kökenli, İsveçli Müslüman sanatçı Zain, Esenler Belediyesi’nin daveti karşısında çok heyecanlandığını belirterek “Türkiye’ye çok sık gidip geliyorum. Türkiye benim ikinci evim. Pandemiden sonra konser verecek olmak tedirginlik oluştursa da Türkiye’de olmaktan büyük heyecan ve mutluluk duydum. Türkiye’deki sevenlerimle karşılaşmak çok güzeldi” şeklinde konuştu.

ÇOK BÜYÜK HAYRANIYIM

Konsere gelen Regat Tanzo, "Çok seviyorum kendisini, bütün şarkılarını dinliyorum. Burada olduğum içinde çok mutluyum. Benim için gayet güzel geçiyor" diye konuştu. Konsere Pendik’ten gelen Hicret Güneş ise “Maher Zain’i çok seviyorum ve çok büyük hayranıyım. 18 yaşımdan beri dinliyorum. Pendik'ten onun için kalkıp buraya geldim. Çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim