Uzak Şehrin Masalı final bölümüyle 14 Ekim Perşembe akşamı son kez ekrana gelecek. Henüz yeni başlayan dizinin takipçileri ise zamansız vedadan dolayı hayli üzgün. 4 bölüm yayınlanan dizinin önce yayın günü değişti ve ardından da final kararı alındı. Peki, Uzak Şehrin Masalı neden final yapıyor? Uzak Şehrin Masalı neden bitiyor? Merak edenler için detaylar yazımızıda.

Uzak Şehrin Masalı neden final yapıyor? Uzak Şehrin Masalı neden bitiyor?

Bugüne kadar 4 bölüm yayınlanan Uzak Şehrin masalı dizisinin 5. bölümde final yapacağı belirtildi.

Pazar akşamları yayınlanan dizide beklenen reytingler maalesef yakalanamadı. Bir de üzerine Teşkilat dizisi yeni sezon bölümleri başlayınca Uzak Şehrin Masalı'nın farklı bir günde yayınlanmasına karar verildi.

Geçtiğimiz haftadan itibaren perşembe günleri yayınlanmaya başlayan dizi, 14 Ekim akşamı ekrana gelecek 5. bölümünde final yapacak.

Uzak Şehrin Masalı konusu nedir?

Uzak Şehrin Masalı'nda Umay (Aslıhan Güner); kocası Affan’ın (Timur Acar) zulmüne artık dayanamasa da çocukları için yaşadıklarını sineye çekiyordur. Ama Affan bir türlü durulmuyordur. Sonunda Umay’ın sırtına öyle bir hançer saplar ki Umay iki çocuğuyla birlikte konaktan kaçar. Ablası Sonay’ın (Begüm Birgören) yanına, köyü Eskitepe’ye yerleşmekten başka çaresi yoktur. Bu sırada mazisi karanlık ve gizem dolu bir adam olan Kürşat (Barış Kılıç), sınırdan kaçak olarak yurda girmiş, Kars’ın zorlu coğrafyasında ölüm kalım mücadelesi veriyordur. Kürşat, Umay ve Sonay’ın yolları Eskitepe’de kesişir. Birbirlerinin yaralarını sarmaya çalışırlarken Umay, Kürşat ve Sonay’ı sırlarla dolu bir geçmiş, zorluklarla dolu bir gelecek ve imkansız aşklar beklemektedir…

İşte Uzak Şehrin Masalı 5. bölüm (final) fragmanı;

Editör: TE Bilisim