Bridgerton yeni sezon olacak mı? Bridgerton 2. Sezon ne zaman başlıyor? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Dizi ve film paylaşım platformu Netflix'in ilk sezonuyla büyük bir ilgi gören dizisi Bridgerton ile ilgili müjdeli haber geldi. Platform Bridgerton dizisinin yeni sezon hakkında yayın tarihi ile ilgili son dakika bilgileri paylaşınca diziseverler arama motorlarında Bridgerton yeni sezon olacak mı? Bridgerton 2. Sezon ne zaman başlıyor? Soruların yanıtını araştırmaya başladı. İşte tüm detaylar haberimizde…

BRİDGERTON YENİ SEZON (2. SEZON) OLACAK MI?

Dijital video içerik platformu Netflix, sevilen dizisi Bridgerton'ın yeni sezonunu 2022'de yayınlanacağın duyurdu.

BRIDGERTON'IN KONUSU NEDİR?

1813 yılında geçen hikâyede, her soylu aile kız çocuklarının iyi bir evlilik yapmasını istemektedir. Kızların doğru bir evlilik ile statülerinin güçlenmesini sağlayacaktır. Evlilik çağına gelmiş olan kızları olan Bridgertonlar ve Featherington ailesi de bu takdim gecesine hazırlanmaktadır. Featherington ailesinin üç kızı da takdim edilecek iken Bridgerton ailesinden yalnızca Daphne, sosyeteye takdim edilir. Daphne, kendi özgürlüğünü kazanması, varlığını tamamlayabilmesi için en doğru evliliği yapmasının gerektiğinin bilincindedir. Tüm bunların bilincinde gerçekten aşık olacağı bir adam ile evlenmek istemektedir.

Mükemmel görünen ailesi ve güzelliği ile Daphne, her kızın isteğine sahip gibi durmaktadır. Bu özellikleriyle de pek çok kişinin dikkatini çekmeyi başaracaktır. Özellikle Kraliçe Charlotte’un dikkatini çekmesi onu sosyete takdim zamanının en popüler kızı yapacaktır. Ancak tüm bunların yanında hayatın ona getireceklerinden habersizdir.

Editör: TE Bilisim