Cuma akşamlarının sevilen ve yakından takip edilen dizisi Kırmızı Oda yeni bölümüyle ekranlarda yerini aldı. Gerçek yaşamdan uyarlanan Kırmızı Oda dizisi vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Bu kapsamda Kırmızı Oda Rezzan karakterinin kim olduğu hikayesi ve Rezzan'ın annesi merak konusu oldu. Diziseverler konu hakkında Google ve diğer arama motorlarında aramalar yapıyor. Peki,Kırmızı Oda Rezzan kim, kimdir? Kırmızı Oda Rezzan hikayesi Kırmızı Oda Rezzan annesi kimdir? Kırmızı Oda Rezzan’ın annesi kimdir? Detaylar haberimizde...

KIRMIZI ODA REZZAN KİM, KİMDİR? KIRMIZI ODA REZZAN HİKAYESİ KIRMIZI ODA REZZAN ANNESİ KİMDİR? KIRMIZI ODA REZZAN’IN ANNESİ KİMDİR?

Kırmızı Oda yeni bölümüne Rezzan karakteri ve hikayesi bomba gibi düştü. 

Seslere karşı takıntılı olan, içindeki sesin onunla konuştuğunu iddia eden, ani hareketlere büyük tepki gösteren Rezzan cinlerin kendisini kontrol ettiğine inanıyor. Ağır ataklar geçiren Rezzan'ın psikoz evresinde olduğu ortaya çıktı. İş yerindeki Cafer'in kendi peşinde olduğunu iddia eden Rezzan, sürekli farklı sesler duyuyor ve halüsinasyonlar görüyor.

Madalyonun İçi isimli kitaptan uyarlanan dizide Rezzan'ın hikayesinin "Cinini Çıkardım" bölümünden uyarlandığı tahmin ediliyor. Kitaptaki bu bölüme göre, Rezzan'ın hastalığında büyük pay annesine ait. Annesi de şizofreni hastası olan Rezzan'ın bir ablası var, ancak henüz dizide yer almayan ablası, kitapta annesinin baskılarına dayanamayarak intihar ediyor.

Kırmızı Oda dizisinde Rezzan'a Nihal Yalçın hayat veriyor. Nihal Yalçın 40 yaşındadır. 29 Mart 1981 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Nihal Yalçın'ın ailesi Alevi ve Zaza kökenlidir. 5 çocuklu bir ailede dünyaya gelen Nihal Yalçın'ın bir erkek ve üç kız kardeşi var.

KIRMIZI ODA AFET KİM, GERÇEK ADI NE? REZZAN'IN ABLASI AFET KİMDİR?

Editör: TE Bilisim