Futbolseverler ekran başına kilitlendi ve Başakşehir Beşiktaş maçını yakından takip etti. Mücadele sahada ve ekran başında büyük ilgi topladı. Karşılaşmayı kaçıranlar ve izleme imkanı bulamayanlar özet görüntülere erişmenin yollarını Google ve diğer arama motorlarında aradı. Bu kapsamda Başkaşehir Beşiktaş mücadelesinin özet görüntüleri en çok arananlar arasında girdi. İşte, İstanbul Başakşehir FK Beşiktaş maçı özet izle, Başakşehir Beşiktaş maçı özet izle! Beşiktaş maçı geniş özet, Başakşehir maçı geniş özet! Detaylar özet ve özet görüntüleri haberimizde…

İSTANBUL BAŞAKŞEHİR FK BEŞİKTAŞ MAÇI ÖZET İZLE, BAŞAKŞEHİR BEŞİKTAŞ MAÇI ÖZET İZLE! BEŞİKTAŞ MAÇI GENİŞ ÖZET, BAŞAKŞEHİR MAÇI GENİŞ ÖZET!

Başakşehir Beşiktaş maçı Süper Lig’in 9’uncu haftasında düzenlendi.

İLK YARI

Süper Lig'in 9. haftasında Medipol Başakşehir ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısını, ev sahibi ekip 1-0 önde tamamladı.

24. dakikada Medipol Başakşehir gole yaklaştı. Caiçara'nın savunma arkasına attığı pası göğsüyle önüne indiren Berkay ceza sahasına girdi. Berkay, sağ çaprazdan yakın mesafeden şutunu attı, top uzak direk dibinden auta gitti.

25. dakikada Beşiktaş'ın gelişen atağında Rıdvan Yılmaz, sol kanattan ön direğe ortasını yaptı. Altıpas içinde Epuranu'nun ters vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Volkan'ın kucağında kaldı.

40. dakikada Medipol Başakşehir öne geçti. Edin Visca'nın ceza sahasının dışından şutunda top kaleci Mert'ten sekti, boşta kalan meşin yuvarlağa Okaka yakın mesafeden vurdu ve fileleri havalandırdı: 1-0.

Mücadelenin ilk yarısı, ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Ev sahibi ekip karşılaşmayı 3-2 galip bitirdi. 

Editör: TE Bilisim