Vahşi kapitalizmin zehrine karşılık kurtuluş vesilesi O’nda (sav)

BAŞINI KALDIR VE KURTUL!

MODERN dünyanın insanları köleleştirdiği, damarlarına eğlence ve haz morfinini enjekte ederek mankurtlaştırdığı, itaat etmeyenleri kan ve gözyaşına mahkûm ettiği bir çağda yaşıyoruz. İnsanlığın zihnini kin ve nefret tohumlarıyla işgal ederek bir birine yabancılaştıran ardından sahte özgürlüklerin potasında görünmez sınırlara mahkûm eden vahşi düzenin dişlileri arasında eziliyoruz.

YENIDEN DIRILIŞ VAKTI

AHLAKİ çöküntü içindeki Batı merkezli dünya düzeninin sürüklendiği çukur, insanlığın sonunu getiriyor. Sırf Batılı ve Uzak Doğulu emperyallerin sömürü düzenine tabi olmadıkları için Myanmar’da, Doğu Türkistan’da, Suriye’de, Kafkaslar’da ve Filistin’de can çekişen İslam coğrafyası yeniden diriliş için çareler arıyor.

SONSUZLUK REÇETESI!

DOĞU-Batı demeksizin bütün dünya, Orta Çağ’ın zifiri gecesinden daha karanlık bir labirent içerisinde çıkış yolları arıyor. Bu vaziyeti ahvalde, 18 bin âleme rahmet olarak gönderilen ve zulüm putlarını tek tek yerle bir eden Gaye İnsan ve Ufuk Peygamber’in (sav) örnekliği ve ilahi mesajı, insanlığın önünde bir kurtuluş vesilesi ve aydınlık yarınlara açılan tek çıkış kapısı olarak duruyor.

Mevlid-iNebi Kutlu olsun

Editör: TE Bilisim