Misafir dizisi ilk bölüm ne zaman? Misafir konusu nedir, oyuncuları kimler? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. FOX TV'de başlayacak olan Misafir dizisinin ilk tanıtım görüntüleri yayına girdi. Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Misafir dizisinin 1. bölüm fragmanını dizide başrolde oynayan Hazal Kaya'nın paylaşımı ile konuşulan diziler arasında yerini aldı. Söz konusu yapılan paylaşım ile birlikte internet aramalarında Misafir dizisi ilk bölüm ne zaman? Misafir konusu nedir, oyuncuları kimler? sorularına ilişkin tüm detaylar haberimizde.

MİSAFİR DİZİSİ İLK BÖLÜM NE ZAMAN?

Uzun süredir merakla beklenen dizi Misafir'in ilk teaser'ı yayımlandı. Hikayesi ile dikkat çeken dizi 4 Kasım Perşembe akşamı FOX'da olacak.

MİSAFİR KONUSU NEDİR, OYUNCULARI KİMLER?

Tramvalarla dolu çocukluk geçirmiş genç bir kadın ile eşini yeni kaybetmiş 3 çocuklu bir adamın karşılaşmasıyla başlayan dizi hikayesiyle izleyicilere ekrana kilitleyeceğe benziyor. Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay'ın başrollerini paylaştığı dizi, izleyicinin beğeneceği bir hikayeyi konu ediniyor.

FOX ekranlarının yeni dizisi Misafir'in Arda Sarıgün'ün yönetmen koltuğunda oturduğu ve senaryosunu Özge Aras'ın uyarladığı Misafir dizisinin kadrosunda Hazal Kaya, Buğra Gülsoy, Ozan Dolunay, Bülent Şakrak, Selen Öztürk, Nezaket Erden, Elçin Altamgüç, Berk Yaygın, Beren Gençalp, Salih Demir Ural, Zeyno Asya Orçin ve Emir Kaan Özkan gibi isimler yer alıyor.

Editör: TE Bilisim