EDHO İlyas ölüyor mu? Ozan Akbaba diziden ayrılıyor mu? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Uğur Yücel ve Yunus Emre Yıldırımer gibi isimlerin rol aldığı ATV ekranlarının sevilen yapımlarından olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonu ile bomba gibi geliyor. EDHO 200. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda İlyas'ın ölümle burun buruna geldiği anlar heyecanı artırdı. Peki, EDHO İlyas ölüyor mu? Ozan Akbaba diziden ayrılıyor mu? İşte tüm detaylar haberimizde…

EDHO İLYAS ÖLÜYOR MU?

EDHO'nun merakla beklenen yeni sezon fragmanı yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. bölüm fragmanında; İlyas, yeni masanın kurulmasına izin vermezken başını belaya sokmuştur. Masadaki yeni isimler ile uzlaşmaya varmayan İlyas'ın öldürülmesi için planlar yapılmaya başlandı. İlyas'ın yapılan ikazlara uymaması üzerine aracına silahlı saldırı düzenlenmesi tansiyonu yükseltti.

FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

OZAN AKBABA DİZİDEN AYRILIYOR MU?

İlyas mermilerin hedefi olurken vurulmasının ardından Hızır'ın söyledikleri yürek burktu. "İlyas'ı öldürdüler! İlyas'ıma kıydılar" diyen Hızır'ın sözleri yürek burktu.

Ozan Akbaba'nın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosundan ayrılıp ayrılmayacağı ise yeni sezonda belli olacak.

Editör: TE Bilisim