Levent Gültekin-İstanbul

Fenerbahçe’ye gelişi büyük olay olan, fakat sezon başından beri Vitor Pereira’yla bir türlü yıldızı barışmayan Mesut Özil’in devre arasında takımdan ayrılacağı iddia edilirken, yıldız futbolcunun menajerine talimat verdiği bildirildi.

Her ne kadar Menajer Erkut Söğüt ayrılık söylentilerini yalanlasa da Vitor Pereira ile kesinlikle çalışmayı düşünmeyen Mesut Özil’in MLS Ligi haricinde yeniden İngiltere’ye dönmeye sıcak baktığı kaydediliyor. Tecrübeli 10 numaranın Newcastle’la transfer görüşmeleri yaptığı belirtildi.

ÖZİL’İN TAHAMMÜLÜ KALMADI

Önce Vitor Pereira’nın önüne yelek fırlatan, ardından Antwerp maçında oyundan alınırken su şişelerini tekmeleyen Mesut Özil’in kesinlikle Portekizli teknik adama tahammülünün kalmadığı anlaşılıyor. Şu anda krizleri Ali Koç’un yönettiği, başkanın Pereira ile Özil arasında mekik dokuduğu ifade edildi.

Öte yandan Suudi Veliaht Prens MbS’nin satın almasıyla büyük transfer bombaları patlatması beklenen Newcastle’ın Cristiano Ronaldo’dan sonra Mesut Özil’e de kancayı taktığı bilgisi verilirken, tarafların ocak ayında masaya oturacağı aktarıldı.

Bu sezon 11 maçta görev alan Mesut Özil 3 gol 1 asistlik performans ortaya koydu.

Editör: TE Bilisim