PAEM sınav ne zaman yapılacak 2021? POMEM 27. Dönem mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. POMEM mülakat sonuçlarının açıklanacağı tarih adayların gündeminde yer almaya devam ediyor. Polis Akademisi Başkanlığı PAEM sınavı hakkında resmi açıklamada bulundu. Duyurunun ardından POMEM 27. Dönem mülakat sonuçları için adayların beklentileri arttı. Peki, PAEM sınav ne zaman yapılacak 2021? POMEM 27. Dönem mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte tüm detaylar haberimizde…

PAEM SINAV NE ZAMAN YAPILACAK 2021?

Polis Akademisi Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

Emniyet Genel Müdürlüğü Kadrolarına Polis Memuru ve Komiser Yardımcısı Rütbelerine Aday Memur Olarak Atanacaklara Uygulanacak Sınav Yönetmeliği” 03/06/2015 tarihli ve 29375 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.
Bu kapsamda Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde çeşitli nedenlerle işlemleri tamamlanan (sağlık, ders ve sınav işlemleri, mahkeme kararı vb.) öğrencilere Eğitim Sonu Sınavı yapılacaktır. Söz konusu sınav 10 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olup, sınava girecek öğrenciler kendilerine tebliğ edilen günde ve yerde sınava katılacaklardır.
Anılan yönetmeliğin 6’ncı maddesi gereği ilan olunur.

POMEM 27. DÖNEM MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

POMEM mülakat sonuçlarının açıklanacağı tarih adayların gündeminde yer almaya devam ediyor. Lisans mezunu (5.440) erkek, (960) kadın, ön lisans mezunu (1.360) erkek, (240) kadın olmak üzere toplam (8.000) öğrenci alımı için gerçekleşen 27. Dönem POMEM mülakatlarının sonuçları için gözler ekim ayına yöneldi. Üç aşamadan geçerek kayıt yaptırmaya hak kazanacak adaylar POMEM sonuçlarını PA.edu.tr adresinde öğrenecekler. Ancak henüz POMEM sonuçları açıklanmadı.

POMEM mülakat sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz belli olmadı. Adayların sınav sonuçları, sınav ile ilgili işlemler tamamlandıktan sonra Polis Akademisi Başkanlığınca ilan edilir.

Sınav sonuçları adaylara Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sayfası www.pa.edu.tr adresinden duyurulacaktır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav sonuçları duyurulmayacak ve sonuç belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav sonuç duyurusu tebliğ niteliğindedir.

Sınav sonuçları açıklandığı zaman Polis Akademisi Başkanlığı'nın aşağıda yer alan duyurular ekranından mülakat sonuçlarını öğrenebilirsiniz.

POMEM DUYURULAR EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim