TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı inciye ne oldu? İnci diziden neden ayrıldı? Farah Zeynep Abdullah neden çıktı, öldü mü, İnci nasıl öldü? Masumlar Apartmanı İnci diziden ayrıldı... Vedanın üzerinden aylar geçmesine rağmen oyuncunun hayranları konuyu araştırmaya devam ediyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun danışanlarının hayatlarından özetleyerek kaleme aldığı Madalyonun İçi kitabındaki Çöp Apartman bölümünden esinlenilerek senaryoya uyarlanan ve büyük beğeniyle izlenen dizinin en güçlü karakterlerinden biri olan İnci'yi canlandıran Farah Zeynep Abdullah'ın zamansız vedasının izleyici üzerindeki etkisi sürüyor. Peki, Masumlar Apartmanı inciye ne oldu? İnci diziden neden ayrıldı? Farah Zeynep Abdullah neden çıktı? Yanıtı yazımızın devamında...

Masumlar Apartmanı inciye ne oldu? İnci diziden neden ayrıldı? Farah Zeynep Abdullah neden çıktı?

Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Ezgi Mola, Tansel Öngel, Farah Zeynep Abdullah, Melisa Şenolsun gibi güçlü isimleri bir araya getiren TRT 1'in Masumlar Apartmanı dizisinin sezon finalinde yaşanan zamansız veda izleyiciyi derinden üzmüştü. Han'ın eşi İnci'nin ölümü herkesi yasa boğmuştu. 

İnci yalnızca kendisi değil, karnındaki bebeğiyle birlikte Han'ın hayatından uçup giderken bu zamansız vedanın nedenini oyuncu Farah Zeynep Abdullah kısa bir açıklamayla ifade etmişti.

İddiaya göre oyuncu, senaryodaki aşırı dramatik olaylardan aşırı derecede rahatsızlık duydu ve duygusal açıdan hikayeyle başa çıkmakta zorlandı. Bu nedenle ayrılık kararı aldığı iddia edilen Farah Zeynep Abdullah'ın ardından diziye Melisa Şenolsun dahil oldu. Rüya karakteriyle hikayede yerini alan Melisa Şenolsun'un gelişiyle reytinglerde beklenen yakalanabilecek mi, ayrıca merak konusu...

Masumlar Apartmanı İnci nasıl öldü?

Sezon finalinde İnci'nin ölüm sahnesi yürekleri yaktı. Han'la tartıştıktan sonra oradan uzaklaşan İnci aracıyla ormanda kaza yaptı. Kamyona çarparak aracından savrulan İnci'nin ölüm sahnesi hikayenin en acı kesitlerinden biri olarak hafızalara kazındı.

İşte İnci'nin diziye veda ettiği o sahne;

Editör: TE Bilisim