Beğeniyle izlenen Masumlar Apartmanı dizisinin çekildiği yerler kimi zaman nostaljik atmosferi, kimi zaman da doğal manzarasıyla hayranlık uyandırıyor. Masumlar Apartmanı Esat'ın evi neresi, İstanbul'un neresinde? Esat'ın annesinin oturduğu ev nerede? Masumlar Apartmanı dizisinde Esat'ın evine damat bohçası götürmek için Han, Gülben ve Safiye'nin ziyarete gitmesi gündem oldu. Yeni bölümde Esat'ın oturduğu ev ise en çok dikkati çeken detay oldu. Peki, Masumlar Apartmanı Esat'ın evi neresi, İstanbul'un neresinde? Esat'ın oturduğu ev nerede? Detaylar haberde olacak...

Masumlar Apartmanı Esat'ın evi neresi, İstanbul'un neresinde? Esat'ın oturduğu ev nerede?

Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümünde Han, Naci, Safiye ve Gülben, damat bohçası götürmek için Esat ve annesinin oturduğu evi ziyaret etti. Ziyarette izleyicinin dikkatini çeken en önemli detay ise Esat ve annesinin oturduğu ev oldu. İzleyiciler, "Masumlar Apartmanı Esat'ın evi neresi, İstanbul'un neresinde? Esat'ın oturduğu ev nerede?" sorularına yanıt aramaya başladı.

Dizide Esat ve annesi Şennur Hanım'ın oturduğu yemyeşil orman içerisinde muhteşem manzarasıyla beğeni toplayan evin neresi olduğu, İstanbul'un hangi semtinde yer aldığı hakkında henüz net bilgi bulunmamaktadır.

Editör: TE Bilisim