TRT 1’in sevilen dizilerinden Masumlar Apartmanı yaşanmış bir hikayeden uyarlanma olduğu için diziseverler tarafından büyük bir ilgi görür. Diziye yeni sezonda Rüya karakteriyle dahil olan Melisa Şenolsun’un durumu merak konusu oldu. Masumlar Apartmanı dizisini yakından takip edenler Rüya’nın ev arkadaşı Esra tarafından kovulmasının ardından apartmanda Han ile karşılaştı. Daha sonra apartmandan ayrılan ve bir daha ekranlarda görünmeyen Rüya karakteri merak konusu oldu. Dizinin takipçileri Melisa Şenolsun’un diziden ayrıldığını düşünmeye başladı. Bu kapsamda Masumlar Apartmanı Rüya çıktı mı, diziden ayrıldı mı? soruları trend oldu. Peki, Masumlar Apartmanı Rüya çıktı mı, diziden ayrıldı mı? Masumlar Apartmanı Rüya diziden çıktı mı? Melisa Şenolsun diziden ayrıldı mı? detaylar haberimizde…

MASUMLAR APARTMANI RÜYA ÇIKTI MI, DİZİDEN AYRILDI MI? MASUMLAR APARTMANI RÜYA DİZİDEN ÇIKTI MI? MELİSA ŞENOLSUN DİZİDEN AYRILDI MI?

Ekranların ilgiyle takip edilen Gülden Budayıcıoğlu’nun yazdığı romandan uyarlama dizi olan Masumlar Apartmanı yeni bölümüyle ilgi odağı oldu. Diziye yeni sezonda dahil olan Melisa Şenolsun’un diziden ayrıldığı söylentileri dolaşmaya başladı. Esra tarafından evden kovulan Rüya bir daha dizide ortaya çıkmadı. Fakat dizi ekibi tarafından Melisa Şenolsun’un diziden ayrıldığına dair bir bilgi verilmedi.

Editör: TE Bilisim