Hafta sonu havalar nasıl olacak? 3 günlük tatilde (29, 30, 31 Ekim) havalar nasıl? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Ekim ayının son haftasında özellikle akşam saatlerinde soğuk hava kendisini göstermeye başladı. 29 Ekim resmi tatili ile birlikte 3 gün tatil yapacak vatandaşlar hafta sonu havanın nasıl olacağını araştırmaya başladı. peki, Hafta sonu havalar nasıl olacak? 3 günlük tatilde (29, 30, 31 Ekim) havalar nasıl? İşte tüm detaylar haberimizde…

HAFTA SONU HAVALAR NASIL OLACAK?

Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahminleri beklenen hava durumu şu şekilde:

Marmara ve İç Anadolu Bölgesi bulutlu olacak. Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu'da yağışlar kendini gösterirken, Ege ve Akdeniz'de ise güneşli hava hakim olacak.

3 GÜNLÜK TATİLDE (29, 30, 31 EKİM) HAVALAR NASIL?

30 Ekim'de ülke genelinde yazdan kalma bir gün yaşanacak. Ege'nin alt kesimleri, Akdeniz'de birkaç nokta ve Güneydoğu Anadolu'da yağışlar görülecek. Geri kalan bölgelerde ise hava çoğunlukla güneşli olacak.

31 Ekim'de ise Marmara ve Ege Bölgesi'nde hava bulutlu olacak. İç Anadolu ve Akdeniz'de ise yağmurlu bir hava hakim olacak. Doğu bölgelerinde ise tam tersi havanın güneşli olması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim