Ferhat Gündoğdu hangi takımlı? Ferhat Gündoğdu nerelidir? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. TFF, MHK'nın yeni başkanının Ferhat Gündoğdu olduğunu duyurdu. Merkez Hakem Kurulu Başkanlığına Ferhat Gündoğdu'nun getirildiğini öğrenenler yeni başkanın tuttuğu takımıi, memleketi gibi bilgileri öğrenmek istiyor. Peki, Ferhat Gündoğdu hangi takımlı? Ferhat Gündoğdu nerelidir? İşte Ferhat Gündoğdu hakkında detaylar...

FERHAT GÜNDOĞDU HANGİ TAKIMLI?

Sporseverler tarafından en çok merak edilen konuların başında da yeni MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun hangi takımlı olduğu gelmektedir. Sosyal medyada birçok farklı  görüş olsa da Ferhat Gündoğdu'nun hangi takımı desteklediği bilinmemektedir.

FERHAT GÜNDOĞDU NERELİDİR?

Yeni MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu "klasmon üst gözlemciliği" görevini yürütmüştür. Gündoğdu'nun asıl mesleği doktorluktur. Lokman Hekim Üniversitesi'nin akademik kadrosunda yer almaktadır.

Aynı zamanda Türk Eğitim Derneği 8(TED Koleji) şirketinde Okul Yatırımları ve Planlama Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Asker kökenli isimlerden biridir. Kara Harp okulunu 1991 yılında bitirmiştir. Daha sonra Ankara Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde Yüksek Lisans yapmıştır. Atatürk Üniversitesi'nde ise masterını yapmıştır.

Ankara Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde doktorasını da tamamlayan Gündoğdu, TED'de çeşitli görevlerde bulunmuştur.

Editör: TE Bilisim