Kaliteli oyuncu kadrosu, ilgi çekici konusu ile dikkatleri celp etmeyi başaran Sadakatsiz dizisi yayınlandığı her bölümüyle çok ilgi gördü. Diziyi izlemek isteyenler Sadakatsiz yayın günü, saati ve hangi kanalda olduğu konusunda detaylı bilgileri araştırmaya başladı. Peki, Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman, Sadakatsiz hangi kanalda hangi gün, Sadakatsiz hangi kanalda, Sadakatsiz hangi gün? Detaylar haberimizde…

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SADAKATSİZ HANGİ KANALDA HANGİ GÜN, SADAKATSİZ HANGİ KANALDA, SADAKATSİZ HANGİ GÜN?

Oyuncu kadrosunda; Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Burak Sergen, Özge Özder, Yeliz Kuvancı, Berkay Ateş gibi isimlerin rol aldığı Sadakatsiz dizisi ilgiyle takip edildi. Yapımcılığını Medyapım / Mednova’nın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğu ise Neslihan Yeşilyurt’a ait. Senaryo noktasında ise Kemal Hamamcıoğlu – Dilara Pamuk’un sorumluluk üstlendiği Sadakatsiz merak konusu olmayı başardı.

Sadakatsiz dizisi her hafta Çarşamba akşamı saat 20:00’de yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Yayınlandığı akşam reyting sıralamasında yer edinmeyi başaran Sadakatsiz Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Sadakatsiz dizisi hakkında resmi sitede bulunan bilgiler ise şöyle:

“Asya (Cansu Dere), başarılı bir doktordur. Kocası Volkan ( Caner Cindoruk), harika bir eş ve oğulları Ali’ye ( Alp Akar) şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır...

Beyaz güller kadar saf bir ilişkidir Asya’nın gözünde yıllardır süren evlilikleri... Ta ki; Asya, Volkan’ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek…”

Editör: TE Bilisim