GSB mülakat tarihi belli mi, hangi gün? GSB temizlik personeli, güvenlik görevlisi mülakat yerleri açıklandı mı? soruları sıkça araştırılmaya başlandı. 4 bin 346 temizlik ve güvenlik görevlisi meslek kollarına ilişkin işçi alımı yapacak olan Gençlik ve Spor Bakanlığı adayları mülakatlara tabii tutacak. Gözler şimdi GSB sözlü mülakat sınavı tarih açıklamasında. Peki, GSB mülakat tarihi belli mi, hangi gün? GSB temizlik personeli, güvenlik görevlisi mülakat yerleri açıklandı mı? işte tüm detaylar haberimizde…

GSB MÜLAKAT TARİHİ BELLİ Mİ, HANGİ GÜN?

Kura çekimi sonucu asıl olarak belirlenen adaylar ile öncelik hakkı bulunan ve doğrudan belge teslim etmeye hak kazanan adaylardan belgeleri geçerli olmayan veya süresi içerisinde belge teslimi yapmayan adayların yerine yedek listede yer alan adaylardan sırasıyla 04 – 08 Ekim 2021 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde ilgili Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri tarafından belge teslimi çağrısı yapıldı. Belirlenen süreler içerisinde talep edilen belgeleri doğru ve eksiksiz teslim etmeyen adaylar sözlü sınava katılma haklarını kaybetmiş sayılacak.

GSB TEMİZLİK PERSONELİ, GÜVENLİK GÖREVLİSİ MÜLAKAT YERLERİ AÇIKLANDI MI?

İl Müdürlüğü Sınav Kurulu tarafından teslim alınan belgeler incelendikten sonra belirlenen şartları taşıdığı tespit edilen ve sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların sözlü sınav tarihleri Bakanlığın (www.gsb.gov.tr) internet sitesinde daha sonra ilan edilecektir. Sürekli işçi alımına ilişkin her aşamada Bakanlığın internet sitesinde yapılacak duyurular tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Sözlü mülakat tarihleri açıklandığı an haberimizin içerisine eklenecektir.

Editör: TE Bilisim