Bugün (28 Ekim) borsa kapalı mı? Borsa bugün kaça kadar açık 2021? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Cumhuriyet Bayramı’nın yaklaşmasıyla borsa çalışma saatleri binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Borsa açılış kapanış saatleri sabah saatleri itibariyle işlemlerini gerçekleştirmek isteyenler tarafından sorgulanıyor. 28 Ekim’in yarım gün olması dolasıyla yatırımcılar borsanın bugün kaça kadar açık olduğunu merak ediyor. Peki, Bugün (28 Ekim) borsa kapalı mı? Borsa bugün kaça kadar açık 2021? İşte detaylar haberimizde…

BUGÜN (28 EKİM) BORSA KAPALI MI?

Borsa İstanbul, resmi tatillerde hizmet vermemektedir. Bu kapsamda Borsa İstanbul pay piyasası, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatili nedeniyle 28 Ekim Perşembe saat 12.40'a kadar açık olacaktır. Bu saatten sonra vatandaşlar borsada işlem yapamayacaktır.

Öte yandan Borsa İstanbul, 29 Ekim 2021 Cuma günü ise tam gün kapalı olacak ve vatandaşlara hizmet vermeyecektir.

Ayrıca borsa, hafta sonu da kapalı olacağından vatandaşlar 3,5 gün boyunca işlem yapamayacak. Borsa İstanbul 1 Kasım Pazartesi gününden itibaren yeniden işlemlere açılacak.

BORSA BUGÜN KAÇA KADAR AÇIK 2021?

Borsai, resmi tatillerde hizmet vermiyor. Buna göre bugün (28 Ekim 2021) öğleden sonra resmi tatil başladığından Borsa da saat 13.00'a kadar hizmet verecektir. Bu saatten sonra vatandaşlar borsada işlem yapılmayacak.

Borsa İstanbul, 29 Ekim 2021 Cuma günü ise tam gün kapalı olacak.

Editör: TE Bilisim