Kaya Temel / İstanbul

Sarı-Kırmızılı takımda sezona kötü başlayan ve üst üste yaptığı hatalarla eleştirilerin hedefinde olan Fernando Muslera, savunmanın uyumuyla hatalarını minimuma indirmeyi başardı.

SAVUNMA DUVAR GİBİ

Son olarak Beşiktaş derbisinde hataya imza atan Uruguaylı file bekçisi, Marcao’nun ve Nelsson’un savunmada duvar örmesiyle rahatladı.

KALE GOLE KAPALI

Kerem Aktürkoğlu ile üzücü bir olay yaşayan ve 8 maç ceza Marcao, Beşiktaş maçıyla sahalara geri döndü. Gaziantep FK maçında adete savunmada devleşen Brezilya savunmacı, yaptığı hamlelerle Muslera’ya top gelmesini engelledi.

Marcao ile Nelsson'un uyumu Sarı-Kırmızılı takımın kalesini gole kapattı. Galatasaray, süper ikilinin oynadığı 5 maçın 4’ünde kalesinde gol görmedi.

FEGHOULİ VE BABEL HAMLE OYUNCUSU

Fatih Terim, Feghouli ve Babel’i hamle oyuncusu olarak kullanıyor. Lokomotiv Moskova deplasmanında Babel’e forma veren tecrübeli çalıştırıcı, Gaziantep maçında ise Feghouli’yi oyuna dahil etti. Terim, her iki futbolcudan da faydalanmaya devam ediyor.

Avrupa Ligi başta olmak üzere Lazio, Marsilya, Lokomotif Moskova ve Gaziantep FK karşılaşmalarında gol yemeyen Galatasaray sadece Beşiktaş derbisinde kalesinde gol gördü.

Editör: TE Bilisim