Sana Söz dizisinin konusu nedir? Sana Söz oyuncu kadrosunda kimler var? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Star'ın yeni dizisi Sana Söz bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan'ın başrolünü paylaştığı dizinin oyuncu kadrosu ve hikayesi dikkat çekti. Dizide, herkese, her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan, Elif'le Ömer'in hikayesi seyirci ile buluşacak. Peki, Sana Söz dizisinin konusu nedir? Sana Söz oyuncu kadrosunda kimler var? İşte tüm detaylar haberimizde…

SANA SÖZ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Sana Söz dizisinin başrol oyuncusu Nehir Erdoğan, Elif isminde bir program sunucusunu canlandırıyor. Elif, programında, cinayetleri çözüp, katilleri bulmaya çalışmaktadır. Halk tarafından sevilen Elif, işine tutkuyla bağlıdır ve bu yere gelebilmek için pek çok fedakarlık yapmak zorunda kalmıştır.

Diğer yandan mutlu bir evliliği olduğuna inanan genç kadının hayatı programında işlediği bir vakanın kocası Erdem ile alakalı olduğunu öğrenmesiyle alt üst olur.

Elif'in kocası Erdem, başarılı bir avukat olmasının yanı sıra karısından da sakladığı sırları vardır. Elif'in yolu emniyet amiri Ömer'e düşer Öner, güvenilir bir emniyet mensubudur ve Elif ile güven üzerine kurulan ilişkisi zamanla aşka dönüşür.

SANA SÖZ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Sana Söz Dizisinin oyuncu kadrosunda; Erkan Petekkaya, Nehir Erdoğan, Serkan Altunorak, Ayçin İnci, Aslıhan Kapanşahin, Hivda Zizan Alp ve Cansın Çekili, Atakan Hoşgören yer alıyor.

Editör: TE Bilisim