Murat Hoşgör Eminevim Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü oldu. Eminevim konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, 10 seneyi aşkın zamandır farklı sektörlerde yönetsel tecrübeye ve birikime sahip olan Murat Hoşgör’ün, 1 Kasım 2021 tarihi şirketin Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine getirildiği açıkladı.

Murat Hoşgör daha önce Vaillant, Toshiba gibi uluslararası şirketlerde marka yönetimi, pazarlama ve kurumsal iletişim alanlarında yöneticilik yapmıştı. Muraat Hoşgör, aynı zamanda Rusya,  Hollanda,Özbekistan gibi ülkelerde de  global ölçekteki firmalarda görev aldı.

Murat Hoşgör, Emievim'in hedefleri doğrultusunda kurumsal sosyal sorumluluk, müşteri deneyimi, dijital ve geleneksel iletişim, kampanya yönetimi ve etkinlik stratejilerinden sorumlu olacak.

Murat Hoşgör Kimdir?

Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Murat Hoşgör, aynı üniversitede global pazarlama alanında yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Aynı zamanda Maltepe Üniversitesi İşletme alanında doktora eğitimine devam eden Hoşgör, Stratejik Pazarlama Müdürlüğü yaptığı Toshiba, Marka Müdürü görevini üstlendiği Vaillant gibi farklı sektörlerdeki global firmalarda yönetsel pozisyonlarda görev almıştır. 10 yılı aşkın süredir yönetsel pozisyonlarda görevlerini sürdüren Hoşgör, ileri seviyede İngilizce, Rusça, Arnavutça ve Özbekçe bilmektedir.

Editör: TE Bilisim