Televizyon ekranlarının en çok izlenen dizi, film ve programları bugün de merak ediliyor. Gündüz kuşaklarında yayınlanan eğlence programları ve akşam kuşağında yayınlanan diziler arasında büyük rekabet yaşanıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert, Esra Erol'da, Gelinim Mutfakta, Zuhal Topal'la Yemekteyiz; akşam kuşağında Kırmızı Oda, Kim Milyoner Olmak İster, Arka Sokaklar, ve özellikle Show TV'de yayın hayatına merhaba diyen Aziz dizisi reyting sonuçları dünkü reytingler konusunda en çok merak edilenler. Cuma reyting oranları sıralamasında bakalım bu hafta ipi kim göğüsledi? Cuma dizi reytingleri konusunda da rekor kıran yapım merak ediliyor. İşte 5 Kasım reyting sonuçları; Arka Sokaklar, Kim Milyoner Olmak İster, Kırmızı Oda, Aziz reyting sonuçları 5 Kasım (2021) Cuma detayları yazımızda!..

5 Kasım reyting sonuçları belli oldu! Arka Sokaklar, Kim Milyoner Olmak İster, Kırmızı Oda, Aziz reyting sonuçları 5 Kasım (2021) Cuma!..

Merakla beklenen 5 Kasım (2021) Cuma reyting oranları belli oldu. 5 Kasım reyting sonuçları sıralamasında göre; Total'de 1. sırada Arka Sokaklar, 2. sırada Esra Erol'da, 3. sırada ise Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer aldı. AB'de ise 1. sıraya Kırmızı Oda, 2. sıraya FOX Ana Haber, 3. sıraya da Show TV'nin yeni dizisi Aziz yerleşti.

Geçtiğimiz hafta yani 29 Ekim Cuma reyting sonuçlarında Total'de Esra Erol'da, AB'de ise Arka Sokaklar birinci olmuştu. Arka Sokaklar Total'de 2. olurken, AB'de 2. sırada ise Aşk Mantık İntikam yer almıştı. Haftanın 3.leri ise Total'de Müge Anlı ile Tatlı Sert, AB'de ise Kıbrıs Zafere Doğru dizisi olmuştu. 

Editör: TE Bilisim