Türkiye milli maç ne zaman, saat kaçta? Türkiye - Ceberitarık maçı hangi kanalda? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Son iki maça girilirken Türkiye 15 puanla 3. sırada yer alıyor. İkinci Norveç’i geride bırakmayı hedefleyen Türkiye, bir yandan da averaj hesapları yapıyor. Cebelitarık ve Karadağ’ı farklı geçmeyi planlayan Türkiye, puan eşitliği durumunda rakibini geride bırakarak Play-off’a adını yazdırmayı hedefliyor. Peki, Türkiye milli maç ne zaman, saat kaçta? Türkiye - Ceberitarık maçı hangi kanalda? İşte tüm detaylar haberimizde…

TÜRKİYE - CEBERİTARIK MAÇI HANGİ KANALDA?

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı 13 Kasım'daki Türkiye-Cebelitarık müsabakası, saat 20.00'de başlayacak ve TRT 1'den naklen yayımlanacak.

TÜRKİYE MİLLİ MAÇ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Son iki maça girilirken Türkiye 15 puanla 3. sırada yer alıyor. İkinci Norveç’i geride bırakmayı hedefleyen Türkiye, bir yandan da averaj hesapları yapıyor. Cebelitarık ve Karadağ’ı farklı geçmeyi planlayan Türkiye, puan eşitliği durumunda rakibini geride bırakarak Play-off’a adını yazdırmayı hedefliyor. Cebelitarık ile İstanbul’da karşılaşacak olan Türkiye, deplasmanda oynanan ilk maçta fazlasıyla zorlanmıştı. Rakibe fırsatlar da veren Türkiye, ikinci yarıda bulduğu gollerle mücadeleyi 3-0 kazanmıştı. Bu maçta daha farklı bir sonuç planlayan Türkiye’nin nasıl bir 11’le sahada olacağı da merak konusu. Hata yapma lüksü olmayan ve hatta farklı kazanmak zorunda olan Türkiye ile grubun tartışmasız en zayıf ekibi Cebelitarık arasındaki bu mücadele, Cumartesi günü 20.00’den itibaren TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

TÜRKİYE ADAY KADROSU

A Milli Futbol Takımı'nın 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Cebelitarık ve Karadağ ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu belli oldu.

Kaleci: Ersin Destanoğlu, Sinan Bolat, Uğurcan Çakır

Defans: Zeki Çelik, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Caner Erkin, Rıdvan Yılmaz

Orta saha: Abdülkadir Ömür, Cengiz Ünder, Berat Özdemir, Berkan Kutlu, Orkun Kökçü, Ozan Tufan, Taylan Antalyalı, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu

Forvet: Burak Yılmaz, Halil Dervişoğlu, Kenan Karaman, Serdar Dursun

Editör: TE Bilisim