Kaya Temel / İstanbul 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Teknik Direktör Vitor Pereira ile bir araya gelecek. Sarı-Lacivertli takımda ligde oynanan Kasımpaşa maçı sonrası bir zirve gerçekleşmişti.

Başkan Koç, hem Mesut Özil ile hem de Pereira’yla özel bir görüşme yapmıştı.

Pereira’dan takımı ayağa kaldırmasını istediğini belirten Koç, tekrar deneyimli çalıştırıcı ile özel görüşecek.

Fenerbahçeli taraftarlar yönetimi istifaya çağırdı.

SERGEN AVRUPA'YA

Şampiyonlar Ligi’ne istediği gibi başlayamayan ve grubunda sıfır puana sahip olan Siyah-Beyazlı takımda Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın geleceği merak konusu oldu. Başarılı teknik adamın, Avrupa’da başarısız olması Süper Lig’e de yansıdı.

Listenin en başında Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira geliyor. Son olarak Kayserispor’u evinden ağırlayan ve son dakikalarda eşitliği sağlayan Sarı-Lacivertli takımının teknik direktörü direkten döndü. Kayserispor’a olası bir kayıp Pereira’nın sonu olacaktı.

Galatasaray derbisi sonrası Hatayspor ve Trabzonspor’a mağlup olan teknik adamın gözünün Avrupa’da olduğu öğrenildi.

TERİM GECE VE GÜNDÜZ GİBİ

UEFA Avrupa Ligi’nde E Grubu’nda lider konumda bulunan Galatasaray, Süper Lig’de ise zirvenin 9 puan gerisinde yer alıyor. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Avrupa’da takımını kazasız götürürken, Süper Lig’deki başarısız grafiği tartışmaya yol açtı. Son olarak Karagümrük maçında rotasyona giden ve son dakikalarda bulduğu golle eşitliği sağlayan Sarı-Kırmızılı Takımda Teknik Direktör Fatih Terim’in gelecek maçlardaki performansı merak ediliyor.

AVCI HATASIZ GİDİYOR

Bordo-Mavili takımın Teknik Direktörü Abdullah Avcı, kusursuz futboluyla takdir topluyor. Ligin 12. haftasında Galatasaray’a 9 puan Fenerbahçe ve Beşiktaş’a ise 10 puan fark atan Avcı, bu sezon şampiyonluğu gözüne kestirdi.

Editör: TE Bilisim