Hakan Ural öldü mü? Hakan Ural vefat mı etti? Hakan Ural programda neden yok? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Bir süredir programda yere almaması ile en çok araştırılan konu haline gelen Hakan Ural için merak edilen her şeyi derledik. Koronavirüse yakalanan ve geçtiğimiz günlerde sevenlerinden dua isteyen sunucu Hakan Ural'ın tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Peki, Hakan Ural öldü mü? Hakan Ural vefat mı etti? Hakan Ural programda neden yok? İşte tüm detaylar haberimizde…

HAKAN URAL VEFAT MI ETTİ?

Hafta içi her gün sevenleri ile beraber Nur Tuğba Namlı ile Kanal D ekranlarında Neler Oluyor Hayatta programıyla sevenlerinin karşısına çıkan Hakan Ural hastaneden sevenleri için açıklamada bulundu. Tüm sevenleri acaba koronavirüs salgınına mı yakalandı diye derin bir korku içerisinde yer alırken son sağlık durumunun öğrenilmesi herkesin derin bir nefes almasını sağladı. 10 Mayıs 1967 yılında İstanbul’da dünyaya gelen başarılı sunucu daha 54 yaşında çok genç olmasından dolayı acaba bir şey mi olacak diye derin korkular yaşanmasına neden oldu. Fakat gelen açıklama ile beraber rahat bir nefes alındı.

Yeni bir gönderi yayınlayan Ural, durumunun ciddileştiğini ifade etti. Ünlü isim, "Arkadaşlar maalesef süreç her geçen gün daha zorlaştı. Sıkıntılı yani. Bir önceki post (gönderi) iyi dedik ama erken davranmışız. Allah yardımcımız olsun, dualarınızı eksik etmeyin." şeklinde konuşmuştu.

HAKAN URAL ÖLDÜ MÜ?

Hakan Ural soğuk algınlığından dolayı hastaneye kaldırıldığını ve bir süre ekranlarda yer almayacağını sosyal medya hesabından duyurdu. O anlarda; "Sevgili arkadaşlar rahatsızlığım nedeniyle birkaç gün sizlerden ayrı kalacağım sanırım ciddi soğuk almışım program devam ediyor @nurtugbaalgul ve destek olacak dostumuzu eminim yalnız bırakmazsınız ilk fırsatta buluşmak üzere selam sevgi saygılar" ifadelerine yer verdi. Sonunda kendisi hakkında bir bilgi alınması ardından herkes rahat bir nefes aldı.

Sağlık durumu iyi olduğu öğrenilen Hakan Ural ilerleyen dönemlerde sağlık sorununu geride bıraktığı zaman yeniden sevenleri ile bir araya gelecek.

Editör: TE Bilisim