Karadağ - Türkiye maçı ne zaman? Karadağ Türkiye nereden, nasıl izlenir? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Türkiye, 2022 Dünya Kupası Elememe maçını G Grubu'nda oynuyor. Karadağ Türkiye maçını izlemek isteyenler araştırmalarında Karadağ - Türkiye maçı ne zaman? Karadağ Türkiye nereden, nasıl izlenir? sorusuna cevap aramaya devam ediyor. Haberimizin içerisinden detaylara ulaşabilirsiniz.

KARADAĞ - TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

Karadağ Türkiye maçı yarın akşam Türkiye saati ile 22:45'te TRT 1'de ekrana gelecek. Karadağ- Türkiye karşılaşmasını, Avrupa'nın en önemli hakemlerinden biri olan Alman Daniel Siebert yönetecek.

Siebert'in yardımcıları Jan Seidel ve Christian Gittelmann olacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini Tobias Reichel yaparken, Sascha Stegemann VAR ve Katrin Rafalski de AVAR olarak görev alacak.

KARADAĞ TÜRKİYE NEREDEN, NASIL İZLENİR?

Dünya Kupası Elemeleri Karadağ - Türkiye maçı 16 Kasım Salı günü oynanacak. Saat 22.45'te başlayacak mücadele TRT 1'den canlı yayınlacak. Podgorica Şehir Stadı'ndaki karşılaşmayı Alman hakem Daniel Siebert yönetecek. Siebert'in yardımcıları Jan Seidel ve Christian Gittelmann olacak

Editör: TE Bilisim