Gündemde yoğun bir şekilde Son dakika: LPG zam geldi mi, LPG ne kadar oldu? İstanbul, Ankara, İzmir LPG kaç TL oldu? Sorularının yanıtları araştırılır oldu. Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren bir haber geldi ve fiyatlarda artış olacağı duyuruldu. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası’ndan (EPGİS) alınan son dakika bilgiye göre Peki, LPG zam geldi mi, LPG ne kadar oldu? İstanbul, Ankara, İzmir LPG kaç TL oldu? İşte cevabı haberimizde…

LPG ZAM GELDİ Mİ, LPG NE KADAR OLDU?

Otogaz fiyatlarına 25 kuruş zam geldi. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), tarafından yapılan açıklamaya göre, otogaz fiyatlarına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 25 kuruşluk zam yapıldı.

Artış pompa fiyatlarına da yansıyacak. Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösteriyor.

İSTANBUL, ANKARA, İZMİR LPG KAÇ TL OLDU?

Otogaz fiyatlarına 25 kuruş zam geldi. Artış pompa fiyatlarına da yansıyacak. Fiyat artışının ardından otogazın litre satış fiyatı İstanbul'da ortalama 6,67 liradan 6,92 liraya, Ankara'da 6,75 liradan 7,00 liraya, İzmir'de ise 6,77 liradan 7,02 liraya yükselecek.

Editör: TE Bilisim