Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü işbirliğince KYK burs sonuçları son dakika haberi olarak duyurulacak. İki şekilde alınacak olan ödemelerle ilgili olarak başvurularını tamamlayan öğrenciler KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak, sorgulama nasıl yapılır sorusuna yanıt arıyor. Bu kapsamda adaylar e devlet üzerinden burslarını karşılıksız mı yoksa karşılıklı yani kredi şeklinde mi alacağını öğrenecek. Peki KYK burs sonuçları açıklandı mı?

KYK BURS BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından her yıl yükseköğretim öğrencilerine ödenen ve eğitim hayatlarına maddi destek olmak amacıyla sağlanan bursların başvuruları 10 Kasım tarihi ile beraber sona erdi. Bu ücretten faydalanmak isteyen vatandaşların gözü KYK burs başvuru sonuçları için gelecek son dakika açıklamasına çevrilirken "ne zaman açıklanır?" sorusu internet aracılığı ile yanıt arıyor. KYK burs sonuçları için henüz resmi kurumdan açıklama gelmedi.

KYK BURS SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

KYK burs sonuçlarının açıklanacağı tarih ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. KYK burs başvuruları 2020 yılında 28 Ekim ve 8 Kasım tarihleri aralığında alınmıştı. Değerlendirmelerin ardından başvuru sonuçları ise 7 Aralık tarihinde açıklanmıştı. Bu seneki başvurular ise 5 Kasım Cuma günü başlayıp 10 Kasım Çarşamba günü tamamlandı.

Geçtiğimiz yılın bilgileri göz önünde bulundurulduğunda bu seneki başvuru sonuçlarının da 10 Aralık'ta yayınlanması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim