Gönül Dağı dizisinde belediye başkanının kızı olan Asuman, Ramazan'ın sevdalısıdır. Ramazan her fırsatta aşkını anlatsa da Asuman yüz vermez. Bozkır'da hayallerinin peşinden koşan üç kuzenin sıcacık yaşam hikayesinin konu edildiği Gönül Dağı dizisinde Asuman karakterini Hazal Çağlar canlandırmaktadır. Hazal Çağlar kimdir, kaç yaşında gibi detaylar da sorgulanmakta. Peki, Gönül Dağı Asuman gerçek adı ne, kimdir? Gönül Dağı Asuman kaç yaşında? İşte Asuman (Hazal Çağlar) hakkında merak edilenler...

Gönül Dağı Asuman gerçek adı ne, kimdir? Gönül Dağı Asuman kaç yaşında?

TRT 1'in Gönül Dağı dizisinde Asuman karakterini genç oyuncu Hazal Çağlar canlandırmaktadır.

Hazal Çağlar, 1996 İstanbul doğumludur. Oyunculuk eğitimi ve Beykent Üniversitesi oyunculuk bölümü mezunudur.

Hazal Çağlar ilk oyunculuk deneyimini Aile Hükümeti isimli komedi filminde yer almıştır. Şimdilerde TRT 1 ekranında reyting rekoru kıran Gönül Dağı dizisinde Asuman rolünü canlandıran Hazal Çağlar güzelliği ve sesiyle kısa sürede fan kitlesi oluşturdu.

***

Gönül Dağı dizisinin yönetmeni Yahya Samancı, yapımcısı Ferhat Eşsiz'dir. Dizinin ana hikayesinde yazar Mustafa Çiftçi'nin öykülerinden esinlenilmiştir. Senaryo ekibi Ali Asaf Elmas, Mustafa Becit ve Teoman Gök'ten oluşmaktadır. Dizinin ikinci yönetmeni Aslı Kahraman, görüntü yönetmeni Sami Saydan, kurgu yönetmeni Ahmet Teke'dir. Dizinin müzik direktörü Hasan Saltık olup, müziklerini Engin Arslan, Mayki Murat Başaran ve Sunay Özgür yapmaktadır. Dizinin cast direktörü Yelda Gürkan'dır. Reji koordinasyon sorumlusu Gözde Dernek, yapım amiri Yunus Bingöl ve İlyas Nayir, mekan sorumlusu Yunus Ejder, kameraman Murat Ceylan, icat danışmanı Hasan Kum, set fotoğrafçıları Doğukan Bostan ve Ege Kavaz'dır.

Editör: TE Bilisim