VGM ortaöğretim, yükseköğretim burs sonuçları açıklandı mı? sorusu sıkça araştırılmaya başlandı. VGM burs başvuruları 2021 yılında da yoğun ilgi görüyor. Vakıflar Genel Müdürlüğü ortaöğrenim burs başvuruları 30 Ekim'e, yükseköğrenim başvuruları ise 15 Kasım'a kadar yapıldı. Burs almaya hak kazanan öğrencilere bursları okullarının bulunduğu ilin bağlı olduğu Vakıflar Bölge Müdürlüğünce ödenecek. Peki, VGM ortaöğretim, yükseköğretim burs sonuçları açıklandı mı? işte detaylar…

VGM ORTAÖĞRETİM, YÜKSEKÖĞRETİM BURS SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

VGM burs sonuçlarının açıklanacağı tarih ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Burs başvuru, değerlendirme ve sonuç açıklama dönemlerine ilişkin tüm duyurular www.vgm.gov.tr üzerinden yapılacaktır.

BURSLAR SONUÇLARI NASIL ÖDENİYOR?

Burs almaya hak kazanan öğrencilere bursları okullarının bulunduğu ilin bağlı olduğu Vakıflar Bölge Müdürlüğünce ödenir. Öğrenciler ilgili Vakıflar Bölge Müdürlüğüne gerekli evraklar ile öğrenci adına açılmış banka hesap numaralarını belirtir banka dekontunu iletmelidirler. Öğrenci adına Vakıf Katılım Bankası’ndan hesap açılmalıdır. Eğer bulunulan yerde Vakıf Katılım Bankası Şubesi yoksa Ziraat Bankası Şube'sinden hesap açtırılabilir.

Editör: TE Bilisim