Sabri İşbilen / Özel Haber - Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, eski partisi CHP’nin FETÖ bağlantısına dair dikkat çekici açıklamalar yaptı. CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun özel danışmanı Rasim Bölücek’in FETÖ’cü Enver Altaylı ile bin 22 kez iletişim kurduğuna dikkat çeken Yılmaz, “CHP, 15 Temmuz’u önceden biliyordu” dedi. Yılmaz, uzun süredir konuşulan ancak gizemi çözülemeye 14. katı işaret etti.

Özel kişiler istihdam ediliyor

Yenilik Partisi lideri Yılmaz, CHP’nin yol haritasının belirlendiği 14. katın gizemini Diriliş Postası’na anlattı. 14. kata özel olarak istihdam edilen kişilerin bulunduğunu kaydeden Yılmaz, “(Rasim Bölücek) Orada özel danışman olarak görev yapıyor. Onun gibi bir çok isim oraya girdi, çıktı. Şahsına ait bir yer olduğunu düşünmüyorum. Orada bazı kişileri istihdam ediyorlar.” dedi.

O katı kimse bilmiyor

CHP’li Doç. Dr. Oktay Gökdermir de daha önce 14. kat ve Rasim Bölücek hakkında kritik detaylar paylaşmıştı. Gökdemir, şöyle demişti: “Hepimiz (CHP) Genel Merkezi 13 kat biliyorduk. Efendim bu bizim genel merkez 14 katmış… Kimse bilmiyor! 12. kat biliyorsunuz Genel Başkan katı. Oraya özel kartla çıkabilirsiniz. 13. katta Erdoğan Toprak Beyefendi oturuyor. Ama bir de 14. kat var… CHP’li vekiller bile bilmiyor. Şimdi sıkı durun. Burada genel başkanın başdanışmanı ve siyasi söylem danışmanı, genel başkanın bütün polemiklerini, konuşma metinlerini yazan bir arkadaş oturuyor. Gizemli, müphem. Aynı zamanda etkili, yetkili de. İlgimi çekti. Kim bu hiçbirimizin bilmediği CHP’li diyerek araştırmaya koyuldum. Meğer 5 yıldan beri iştigal ediyormuş kendileri. Adı Rasim Bölücek.”

Kontrollü darbe’ onun icadı
GÖKDEMIR ayrıca, Rasim Bölücek’in “Ekmek için ekmeleddin” sloganı ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ABD Büyükelçisi John Bass ile yaptığı görüşmenin ardından FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimi için sarf ettiği “Kontrollü darbe” söylemini de icat eden kişi olduğunu kaydetmişti.
Editör: TE Bilisim