Fatmagül Yörük kimdir, aslen nereli? soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Kadıköy-Tavşantepe metrosunda kadınlara bıçakla tehditler savuran Emrah Yılmaz'ı ifadesini alan Cumhuriyet Savcısı Fatmagül Yörük'ün hakimliğe gönderdiği sevk yazısında adeta hukuk dersi verdi. Peki, Fatmagül Yörük kimdir, aslen nereli? Savcı Fatmagül Yörük kaç yaşında? işte tüm detaylar haberimizde…

SAVCI FATMAGÜL YÖRÜK KİMDİR, ASLEN NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Kadıköy-Tavşantepe metrosunda bir kadını elinde bıçakla tehdit eden şüpheli Emrah Yılmaz, "Silahla tehdit", "Basit yaralamaya teşebbüs" ve "Halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit" suçlarından tutuklandı.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na getirilen şüpheli burada soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Fatmagül Yörük'e ifade verdi.

Cumhuriyet Savcısı Fatmagül Yörük'e ait henüz detaylı bilgi bulunmamaktadır. Biyografisiyle ilgili detaylar geldiğinde haberimizden ulaşabilirsiniz.

Cumhuriyet Savcısı sevk yazısında '"Sokaklar, metrolar, korku dolu değil; güven dolu olmalıdır. Şiddet ise önce dilde başlar sonrasında eyleme döner. Olayda en çok dikkat çeken şeylerden biri de şüphelinin küfürleridir." ifadeleri yer aldı.

İşte o sevk yazısı:

Editör: TE Bilisim