CHP üyesi Mehmet Sevigen’in partisinden ihraç edilmesiyle ilgili Twitter hesabından paylaşımda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP yönetimine eleştirilerde bulundu.

“SORSANIZ, HEP BAŞKASI TEK ADAM!”

"'Helalleşme' içeriyi kapsamıyor galiba Sn. Kılıçdaroğlu?!" sorusunu yönelten Turan, şu ifadeleri kullandı:

"FETÖ söylemine sarılanlara, Atatürk demekten imtina edenlere dokunulmazken Kılıçdaroğlu'nu eleştirenler hep kapı dışarı! Sorsanız, hep başkası tek adam!”

CHP içerisinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve yönetimine yönelik sert eleştirileri ile bilinen eski milletvekili ve parti üyesi Mehmet Sevigen, Yüksek Disiplin Kurulu kararıyla CHP'den ihraç edildi.

SEVİGEN NE DEMİŞTİ?

Sevigen, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ‘helalleşme' çağrısı için "Disipline verilerek ihraç edilmeli. Açıkça FETÖ ve PKK’ya göz kırpıyor. Kılıçdaroğlu, CHP’nin önündeki en büyük engeldir. Kafasında Cumhurbaşkanlığı adaylığı düşüncesi yok, koltuğunu korumaya çalışıyor. Kemal Bey’in kafası çok bulanık ve Atatürk Cumhuriyetinden öç almayı hedefliyor. Bu kadar yenilgiye rağmen Atatürk’ten fazla genel başkanlık yaptı.” demişti.

“KEMAL BEY'İ ELEŞTİREN HERKES PARTİDEN İHRAÇ EDİLİYOR”

CHP'li eski Milletvekili ve eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen, TVNET'te Cüneyt Özdemir'in konuğu olduğu programda, Kemal Kılıçdaroğlu'na on yıldır muhalefet yapan hiç kimsenin olamadığını belirtmişti.

Sevigen, “Kemal Bey'e on yıldır muhalefet yapan hiç kimse yok. Yaptıkları yanlışları ve doğruları söylemeye çalışıyoruz ama bizi ve eskileri istemiyorlar. Bizim partidekiler 'Ali kıran baş kesen' gibi oldular.” ifadelerini kullanmıştı.

Editör: TE Bilisim