CHP eski milletvekili ve parti üyesi olan Mehmet Sevigen partisinden ihraç edildi. Milliyet’e konuşan Sevigen, gerekçeli kararın kendisine gelmediğini söyledi.

“BUNLAR PARTİYE ÇÖKMÜŞLER”

CHP yönetimine çok sert tepki veren Sevigen şunları söyledi: “Hukuki yollara başvuracağım. Siyasi mücadeleme devam edeceğim. Bunlar partiye ‘çökmüşler’. Talimatla iş yapıyorlar. Kemal Bey’i eleştirdim diye ihraç ediyorlar. Ben Kemal Bey’i eleştirdim. ‘Genel Başkan’ı niye eleştiriyorsun’ diyorlar. Gerekçeli kararı bekliyorum. Gelsin. Bunlar partiyi çocuk oyuncağına çevirdiler. Yargıya gideceğim, mahkemeye başvuracağım, bu verdikleri kararın iptalini isteyeceğim. Ondan sonra davulla zurnayla Parti Genel Merkezi’ne gideceğim.”

“KILIÇDAROĞLU KOLTUĞUNU KORUMAYA ÇALIŞIYOR”

CHP'de Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) partiyi ve yönetimi katıldığı televizyon programlarında ve yazılı basında eleştiren eski CHP milletvekili Mehmet Sevigen'in partiden ihraç edilmesine karar verdi. 17 Kasım’da açıklama yapan eski vekil şunları söylemişti: “Disipline verilerek ihraç edilmeli. Açıkça FETÖ ve PKK’ya göz kırpıyor. Kılıçdaroğlu, CHP’nin önündeki en büyük engeldir. Kafasında cumhurbaşkanlığı adaylığı düşüncesi yok, koltuğunu korumaya çalışıyor. Bu kadar yenilgiye rağmen Atatürk’ten fazla genel başkanlık yaptı.”

Editör: TE Bilisim