31 Aralık’ta sokağa çıkma yasağı olacak mı? Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı? soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Yılbaşında sokağa çıkma yasağı, yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte pek çok vatandaşın gündemini oluşturmaya başladı. Geçtiğimiz yıl pandemi şartları dolayısıyla kutlamalara kısıtlama getirilmesinin ardından bu yıl da benzer bir durum yaşanıp yaşanmayacağı, planlarına yön vermek isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, 31 Aralık’ta sokağa çıkma yasağı olacak mı? Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler…

31 ARALIK’TA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK MI?

Yılbaşında Sokağa Çıkma Yasağı, geçtiğimiz yıl pandemi etkilerini en az seviyeye indirmek amacıyla yürürlüğe konmuştu. İçişleri Bakanlığı tarafından yürürlüğe koyulan yılbaşında sokağa çıkma yasağının bu yıl uygulanıp uygulanmayacağı konusunda henüz bir netlik bulunmuyor.

Konuyla ilgili güncel bilgiler gelmesi halinde haberimize eklenecektir.

YILBAŞINDA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR MI?

Hemen şunu belirtelim ki, yılbaşında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmayacak. Yeni yıl kutlamalarında ile ilgili hangi tedbirlerin uygulanacağına yönelik resmi açıklama geldiğinde haberimizde olacak.

Editör: TE Bilisim