Yunus Göç kimdir, nerede? Yunus Göç tutuklandı mı? soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Gaziantep Şahinbey'de meydana gelen olayda; bir babanın bebeğini dövmesi ve bu korkunç görüntülerin ortaya çıkması sosyal medyada büyük tepki çekti. Cani babanın şiddetine maruz kalan 3 aylık bebeğin hayati tehlikesi devam ederken, baba Yunus Göç isimli şahıs gözaltına alındı. Peki; Yunus Göç kimdir, nerede? Yunus Göç tutuklandı mı? işte tüm detaylar…

YUNUS GÖÇ KİMDİR, NEREDE?

Gaziantep'te yaşanan korkunç olay milyonların gündemindeki yerini aldı. Henüz 3 aylık olan bebeğe dakikalarca şiddet uygulayan cani babanın sosyal medyada yayılan görüntüleri milyonların tepkisini çekti. Türkiye'yi ayağa kaldıran olay sonrası minik bebeğe şiddet uygulayan Yunus Göç gözaltına alındı.

YUNUS GÖÇ TUTUKLANDI MI?

Gaziantep'te, ağlayan bebeğini dövdüğü için gözaltına alınan Yunus Göç, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, Kahvelipınar Mahallesi'nde meydana gelen Cihan bebeğin darp edilmesine ilişkin soruşturmada baba Yunus Göç'ün gözaltına alındığı belirtilerek şöyle denildi:

29.11.2021 tarihinde ilimiz Kahvelipınar Mahallesi’nde meydana gelen bir aylık bebeğin darp edilmesi olayı ile ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli Y.G. sevk edildiği Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır. Mağdur çocuğun şu an yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam etmekte olup, mağdur çocuğun annesinin ifade alım süreci Adli Görüşme Odasında devam etmektedir. Alınacak ifade ve elde edilen deliller gereğince mağdur çocuk için 5395 sayılı Çocuk Koruma Kanunu ve annesi için de 6284 sayılı Kanun uyarınca gereken tedbir kararları alınacaktır.
Editör: TE Bilisim