Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki son maçına Alman ekibi Borussia  Dortmund'a karşı deplasmanda çıkacak. Signal Iduna Park'taki karşılaşma saat 23.00'te başlayacak.

Müsabakayı Fransız hakem François Letexier yönetecek. Letexier’in yardımcılıklarını Cyril Mugnier ile Mehdi Rahmouni yapacak. Jeremy Stinat ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde umduğunu bulamayan ve tarihinin en kötü Avrupa dönemlerinden birini geçiren siyah-beyazlı takım, C Grubu'nda oynadığı 5 karşılaşmadan da mağlup ayrıldı.

Şu ana dek puan dahi alamayan ve gruptan çıkma şansını daha önce yitiren Beşiktaş, bu karşılaşmada ilk galibiyetini almaya çalışacak.

Siyah-beyazlı ekip grupta son sırada yer alırken, oynadığı 2 karşılaşmayı kazanıp 3'ünde de yenilen Borussia Dortmund 6 puanla 3. sırada yer alıyor.

Eksikler

Beşiktaş'ta üst solunum yolu enfeksiyonu bulguları saptanan Miralem Pjanic ile sakatlıkları bulunan Georges-Kevin N'Koudou, Mert Günok, Gökhan Töre ve Alex Teixeira bu karşılaşmada görev yapamayacak.

Muhtemel 11'ler

Dortmund: Kobel, Meunier, Emre Can, Akanji, Guerreiro, Bellingham, Witsel, Wolf, Reus, Malen, Haaland.

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Montero, Umut, Josef, Necip, Can, Ghezzal, Larin, Batshuayi.

Editör: TE Bilisim