Hindistan Genelkurmay Başkanı öldü mü? Bipin Rawat nerede, öldü mü? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Hindistan Genelkurmay Başkanı General Bipin Rawat'ın içinde olduğu askeri helikopterin ülkenin güneyinde düştüğü belirtildi. Yerel basın, Tamil Nadu'da düşen helikopterde Rawat ile birlikte başka resmi yetkililerin de olduğunu belirtti. Peki, Hindistan Genelkurmay Başkanı öldü mü? Bipin Rawat nerede, öldü mü? İşte detaylar…

HİNDİSTAN GENELKURMAY BAŞKANI BİPİN RAWAT ÖLDÜ MÜ?

Hint medyası, Savunma Genelkurmay Başkanı General Bipin Rawat da dahil olmak üzere Hintli yetkilileri taşıyan askeri helikopterin Tamil Nadu'da düştüğünü söyledi.

Kaynaklardan alıntı yapan raporlar, üst düzey Hint savunma yetkililerini taşıyan bir Ordu helikopterinin Çarşamba günü Tamil Nadu'nun Nilgiris bölgesindeki Coonoor'da düştüğünü söyledi.

Mi-serisi helikopterde Hindistan Savunma Genelkurmay Başkanı Bipin Rawat, personeli ve bazı aile üyeleri de dahil olmak üzere en az 14 kişi bulunuyordu. Bipin Rawat'ın bir konferans için Wellington Staff College'a gittiği bildirildi.

Raporlar, yerel askeri yetkililerin olay yerine koştuğunu ve yerel sakinlerin ciddi yanıklara sahip iki cesedi yerel bir hastaneye kendi başlarına götürdüklerinin söylendiğini de sözlerine ekledi.

Bir Hint haber ajansı tarafından paylaşılan son videoda, kaza bölgesinde yokuş aşağı birkaç ceset görülürken, cesetleri alma ve kimliklerini kontrol etme çabaları sürüyor.

Editör: TE Bilisim