Kübra Ekin kimdir, öldü mü? Kübra Ekin nerede, bulundu mu? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. 13 Kasım'da kaybolan Kübra'nın cinayet şüphelisi olarak arandığı ortaya çıktı. 22 yaşındaki Kübra Ekin'in, 7 zanlının tutuklandığı cinayete ilişkin, delilleri kararttığı iddiasıyla arandığı belirtildi. Kübra Ekin, 13 Kasım günü Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi'nde birlikte yaşadığı annesi Rahime Özdemir'e 'alışverişe gidiyorum' diyerek evden ayrıldıktan sonra kaybolmuştu. Peki, Kübra Ekin kimdir, öldü mü? Kübra Ekin nerede, bulundu mu? İşte haberin detayı haberimizde...

KÜBRA EKİN KİMDİR, ÖLDÜ MÜ?

Diyarbakır'da 13 Kasım'dan beri kendisinden haber alınamayan Kübra Ekin'in (22), 3 gün önce Bismil ilçesinde yakılmış cesedi bulunan Mehmet Berat Kağanarslan (26) cinayetinde şüpheli olarak arandığı iddia edildi.

Dicle Üniversitesi Turizm bölümü son sınıf öğrencisi olan Kübra Ekin, 13 Kasım’da evden ayrıldıktan sonra kaybolmuştu.

Kübra Ekin, 2021 Mayıs ayında Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Lezgin Avcı Caddesi'nde marketten ekmek alıp dönerken kıyafeti nedeniyle kimliği belirsiz kişinin saldırısına uğramıştı. Mahallelinin müdahalesi sonucu şüpheli kaçarken, iki dişi kırılan, sağ elinin bileği incinen Kübra Ekin, hastaneye kaldırılmış, tedavisinin ardından da taburcu edilmişti. Polis olayı soruştururken, faili ise halen bulunamadı.

KÜBRA EKİN NEREDE, BULUNDU MU?

Kübra Ekin'i bulmak için Gaziantep İl Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro ve Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerinden oluşan özel bir ekip kuruldu. Her ihtimali ve detayı titizlikle değerlendiren ekip, Ekin'in yol güzergahındaki mobeseler ile iş yeri kameralarını inceledi. Kübra'nın gittiği mekanları belirlemeye çalışan ekipler, arkadaşlarının da ifadesine başvurdu. Ancak şu ana kadar Kübra'ya dair bir iz bulunamadı.

Editör: TE Bilisim