Haluk Levent'le Yeniden neden yok, bitti mi? Haluk Levent'le Yeniden final mi oldu? soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Şarkılarının yanı sıra yardımlarıyla da gönüllere taht kuran Haluk Levent milyonların sesi olmaya devam ediyor. Star TV ekranlarında başlayan haluk Levent'le Yeniden programı ile hayatlara dokunan Haluk Levent, birbirinden farklı konuklara yardım eli uzatılmasını sağlıyor. Peki, Haluk Levent'le Yeniden neden yok, bitti mi? Haluk Levent'le Yeniden final mi oldu? İşte detaylar...

HALUK LEVENT'LE YENİDEN NEDEN YOK, BİTTİ Mİ?

Sunuculuğunu Haluk Levent'in yaptığı gerçek yaşam hikayeleri ile ekrana gelen Haluk Levent'le Yeniden programı, perşembe akşamları ekrana geliyordu. anlı olarak ekrana gelen ve her hafta ünlü isimlerin de konuk olduğu program, düşük reytingler sebebi ile gün değiştirmişti.

HALUK LEVENT'LE YENİDEN FİNAL Mİ OLDU?

Pazar akşamı ekrana gelmeye başlayan Haluk Levent'le Yeniden programı için Star TV yönetiminden flaş bir karar geldi. Yapımcılığını Global Medya ile Poll Production'un üstlendiği, sunuculuğunu Haluk Levent'in üstlendiği program, yayından kaldırıldı.

Canlı yayında yardım toplanan programın ekran ömrü sadece dört bölüm oldu.

Editör: TE Bilisim